kontorfaellesskab-vejle.dk: Kontor i Jelling

Kontor i Jelling

Om Jelling

Jelling er en mindre stationsby, der ligger i Vejle kommune og har lidt over 3.000 indbyggere. På trods af sin størrelse er det dog muligvis den mest kendte by i kommunen, især på grund af Jellingestenene, hvoraf den ene kaldes ”Danmarks dåbsattest”. Jellingestenene er to runestene, der sammen med Jellinge Kirke og kæmpegravhøjene udgør Jellingmonumenterne, der er blevet optaget på UNESCO’s verdensarvliste. Den mindste af de to Jellingstene blev rejse af Gorm den Gamle over sin afdøde hustru Thyra Danebod omkring år 950. Omkring 15 år senere blev den store Jellingsten rejst af Harald Blåtand over sine afdøde forældre, Gorm og Thyra.

Udover Jellingmonumenterne er Jelling også kendt for Jelling Musikfestival, der med sine mere end 30.000 gæster hvert år er Danmarks 3. største musikfestival. Jellings byliv byder også på flere ting såsom bryghuse, spisesteder, indkøbsmuligheder med mere. Der er desuden også en biograf i Jelling, der indtil 2007 var hovedbyen i den nu nedlagte Jelling Kommune.

 

Værd at besøge i Jelling

- Jellingmonumenterne, der er den samlede betegnelse for Jellingestenene, Jelling Kirke og de to kæmpegravhøje

- Jelling Musikestival

- Jelling Bryghus og Jelling Bryggeri

- Jelling Kro

 

Jelling’s geografi

Jelling havde i 2011 3.248 indbyggere. Det er en stationsby, hvor jernbanen Vejle-Herning løber igennem. Der er desuden afgange mod Fredericia-Struer hver time og København hver anden time. Jelling ligger cirka 10 kilometer fra Vejle.

 

Links om Jelling

Om Jelling på Wikipedia 

Jellings byportal 

Fortidens Jelling 

Jelling Musikfestival  

Kort over Jelling 

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.

Relaterede emner

Mere i denne kategori: « Mølholm Give »